YUNAK’TA SATRANÇTA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN ALİ KONAK’I ZİYARET ETTİ

24/08/2023 Perşembe

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Genç KOMEK Yaz Okulu'nda düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı.
Yunak Komek Kurs Merkezi’nde gerçekleştirilen satranç turnuvasında, birinci olan Furkan Kurt , ikinci olan Metin Ayyıldız , üçüncü olan Miraç Bozdağı ve dördüncülüğü alan Bedirhan Şahindağ ile birlikte ile Yunak Komek Kurs Merkezi Müdürü Ekrem Varol , başkan Konak’ı makamında ziyaret etti.
Turnuvada başarı elde eden öğrencileri makamında ağırlayan Konak , gençlerle bir süre sohbet etti.
Sporun her dalında olduğu gibi satranca da destek verdiğini belirten Konak , “Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Son dönemlerde Yunak’ta satranç branşına olan ilgi bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor.Çalışmalara destek verecek ortamların hazırlanması noktasında da yerel yönetim olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çaba sarfedeceğiz” dedi.
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , dereceye giren öğrencileri tebrik ederken, madalya ve çeşitli hediyeler de takdim etti.
Öte yandan Konya genelinde yapılan Kur’an-ı Kerim yarışmasında birinci olan Muhammed Mustafa Uludağ ve üçüncü olan Abdullah Mirza Turcan da başkan Konak tarafından ağırlanıp tebrik edildi.