YUNAK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSONU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

14/08/2023 Pazartesi

Yunak Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 adet kamyon satın alarak Araç filosunu güçlendirdi.
Yunak Belediyesi araç envanterine 2 yeni aracı Pazartesi günü itibariyle hizmete aldı. Fen işlerinde kullanılmak üzere alınan 2 yeni aracın tanıtımı Yunak Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirildi.
Yunak Belediyesinin kendi öz kaynakları ile alınan Mercedes marka kamyon , Pazartesi günü teslim alınarak Yunak Belediyesinin araç envanterindeki yerlerini aldı.
Alınan araçların tanıtımı yapan Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , “Belediyemize kazandırdığımız yeni araçlarla araç filomuzu daha da güçlü hale getirdik.Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunduğumuz yeni araçlarla daha fazla noktada güçlenen ve genişleyen araç filomuz ile vatandaşlarımıza kesintisiz bir hizmet sunacağız.İlçemize hizmet noktasında yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Filomuza kattığımız yeni araçlarımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bütün arkadaşlarımıza.” diye konuştu.