BAŞKAN ALİ KONAK , YUNAK KOMEK KURS MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

11/07/2023 Salı

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , eğitimleri başlayan Genç KOMEK Yaz Okulu’nda öğrencilerle buluştu.Başkan Konak , GENÇ KOMEK Yaz Okulu çalışmalarını yerinde incelemek üzere Yunak Komek binasında kurs gören öğrencileri ziyaret etti.Başkan Konak’ın ziyaretlerine başkan yardımcısı Hacı Erşan , Yunak KOMEK Sorumlusu Ekrem Varol ve Hayırsever İş İnsanı Fatih Yıldırımer de eşlik etti.
Yunak KOMEK’deki kursları ziyaret edip öğrencilerle sohbet eden Başkan Konak ,daha sonra sınıfları ziyaret edip öğrencilerin çalışmaları hakkında öğretmenlerinden bilgi aldı.Ziyaret programının sonunda Belediye Başkanı Ali Konak , Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kursiyerlere gönderilen materyal ve çeşitli hediyeleri öğrencilere takdim etti.
Konak , “Çocuklar bizim her şeyimiz. Yarınlarımızı onlara emanet edeceğiz. Bu yüzden en iyi şekilde yetişmeleri için gayret gösteriyoruz.Hediyeleri için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederim.” diye konuştu.

BAŞKAN ALİ KONAK , YUNAK KOMEK KURS MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ