YUNAK BELEDİYE BAŞKANI ALİ KONAK VE BERABERİNDEKİ HEYET SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI ORUÇ BABA İNAN’I ZİYARET ETTİ

15/08/2023 Salı

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve beraberindeki heyet ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ı ziyaret etti.Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ın makamında gerçekleşen ziyarette Yunak ilçesine yönelik yapılacak yatırımlar başta olmak üzere , karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Yapılan ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Konak ; ‘’Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem Bey , Star Yağcılar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yağcı Bey ve beraberindeki heyetimiz ile birlikte ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin gelmesi için bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik.
Bu ziyaretlerimiz kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı saygıder hemşerimiz Oruç Baba İnan’ı ziyaret ettik.Yunak ile ilgili görüşmeler yaparak fikir alışverişinde bulunduk.Ziyaretlerimiz ilçemiz için son derece faydalı olacağını ümit ediyorum”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan da , Başkan Konak’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.