19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI YUNAK'TA COŞKUYLA KUTLANDI

19/05/2023 Cuma

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.Yunak Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
İlçe protokolü tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı , öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.
Tören, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve diğer protokol üyeleri tarafından ödüllerin verilmesiyle sona erdi.
Tören programına ; Yunak Kaymakamı Murat Karahan , Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Yunak Cumhuriyet Savcısı Meltem Sarıkaya , Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu , MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil , daire ve kurum amirleri , STK Temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.