YUNAK BELEDİYESİ REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA CAMİİLERDE VATANDAŞLARA İKRAMDA BULUNDU

26/01/2023 Perşembe

Yunak Belediyesi, Mübarek Üç Ayların ilk kandili olan Regaib Kandili münasebetiyle vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.Regâip Kandili dolayısıyla Yunak İlçe Müftülüğü tarafından Çarşı Camii’nde program düzenlendi.Vatandaşların programa ilgisi yoğun oldu. İmam hatipler tarafından okunan Kur’an tilaveti ve ilahiler sonrasında Yunak İlçe müftüsü Sadık Akdoğan tarafından vaaz verildi.Vaaz sonrası eller semaya açıldı, dualar edildi.Vatandaşlar, Regaip Kandili gibi anlamlı bir günde yapılan ikram için Yunak Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.Feyiz ve bereketin arttığı mübarek gecelerden biri olan Regaip Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, kardeşlik, mutluluk ve barış getirmesini dileyen Belediye Başkanı Ali Konak , “Bu gecenin, Yunakımız , ülkemiz, milletimiz ve tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Yunaklı hemşehrilerim başta olmak üzere bütün İslâm âleminin Regaip kandilini tebrik ediyorum" temennisinde bulundu.