AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ YUNAK’TA

05/07/2023 Çarşamba

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yunak ilçesini ziyaret etti. Kabinedeki Konyalı olan Bakanlardan Aile ve Sosoyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş , bu yıl 64’üncüsü düzenlenecek olan Uluslar arası Nasreddin Hoca Şenliklerine katılmak üzere Konya’ya geldi.İlk ziyaretlerini Çeltik ve Yunak ilçelerine gerçekleştiren Mahinur Özdemir Göktaş , burada vatandaşlarla buluştu. Bakan Göktaş, Yunak’taki esnafla sohbet ederek şu ifadeleri kullandı: “Ailesi, ülkesi ve geleceği için erkenden kepenk açarak güne başlayan Yunak esnafımıza bol, bereketli ve hayırlı kazançlar diledik.” dedi.Esnaf ziyareti sonrası Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’ı makamında ziyaret eden Bakan Göktaş , daha sonra Akşehir ilçesine geçti.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ YUNAK’TA