YUNAK'TA " GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL " PROJESİYLE ÇOCUKLAR BİSİKLETLERİNE KAVUŞTU

YUNAK'TA
22/08/2023 Salı

Yaz tatili döneminde "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi kapsamında 40 gün sabah namazına giden çocuklara hediye bisiklet dağıtımı yapıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi iş birliği ile düzenlenen "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi kapsamında camiye giden çocuklara bisikletleri düzenlenen törenle verildi.Çocuklara bisikletleriyle birlikte kask da hediye edildi.
Yunak Belediye Meydanı’nda düzenlenen törende 40 gün boyunca camiye sabah namazına giden çocuklara Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen bisikletler Yunak Belediye Başkanı Ali Konak tarafından teslim edildi.
Konak , bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
"Güle Oynaya Camiye Gel" projesinin çocukların cami alışkanlığı kazanması için başlatıldığını aktaran Konak , gösterilen ilgiden ve çocuklarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Proje sayesinde çocuklarda ümmet bilincinin ve cami alışkanlığının kazanıldığını belirten Konak , "Şimdi çocuklarımız için ödül zamanı. Bu aslında bir teşvik. Çocuklarımız '40 günü doldurduk ama camiye gelmeye devam ediyoruz' diyorlar. Asıl amaç da bu. Çocuklarımızın camiye devamını sağlamak ve camilerimizi sosyal hayatımızın merkezi yapmak” ifadelerini kullandı.

YUNAK'TA