BAŞKAN ALİ KONAK’TAN ESNAFLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

27/01/2023 Cuma

Konya’nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Ali Konak , ilçede yeni açılan esnafları ziyaret ederek , işyeri sahiplerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Başkan Ali Konak , ilçede yeni açılan işletmeleri ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Konak , onlara hayırlı işler temennisinde bulundu.
Esnafın bir memleketin can damarı olduğunu belirten Konak , tüm esnafların istihdama sağladığı katkı nedeniyle ve ilçede bulunan bir eksikliği giderdikleri için kendilerine teşekkür etti.İlçe genelinde her yeni açılan işletmeden dolayı mutluluk duyduğunu aktaran Belediye Başkanı Ali Konak , bu vesileyle ilçedeki esnaflarla her fırsatta bir araya geldiklerini belirtti.
Başkan Konak , “İlçemizdeki esnaf kardeşlerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Kendileriyle hasbihal ediyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmalarla her gün bir adım daha ileriye taşıdığımız ilçemizde esnaflarımızın ticari hayatlarını da pozitif yönde etkiliyor. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Konak’a esnaf ziyaretlerinde başkan yardımcısı Hacı Erşan ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Coşkun’da eşlik etti.

BAŞKAN ALİ KONAK’TAN ESNAFLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ