İLÇEMİZE İKİ ADET HALI SAHA KAZANDIRILDI

06/05/2021 Perşembe

Belediye Başkanımız Ali KONAK ve ANKARA Spor Toto Teşkilat Başkanlığında Teşkilat Başkanı Bünyamin BOZGEYİK ile bir araya gelerek İlçemize iki Adet Halı Saha Yapımıyla İlgili Protokol Anlaşması İmzalandı.
        Spor Toto Teşkilat Başkanlığında Düzenlenen İmza Programına Yunak Belediye Başkanımız Ali KONAK ve Başkan Yardımcımız Bekir COŞKUN,  Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin BOZĞEYİK ve Spor Toto Teşkilatı Basın Danışmanı İlknur Gündoğmuş Hanımefendinin katıldığı İmza Programında Yunak İlçesi Hursun’ lu ve Hatırlı Mahallelerine iki yeni Halı Saha spor Tesisi Kazandırılmış oldu.
        Projemize Destek Veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Millet Vekilimiz Orhan ERDEM ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin BOZGEYİK’e Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum. Halkımıza Hayırlı Olsun.

Yunak Belediye Başkanı

Ali KONAK