LGS GİRECEK ÖĞRENCİ KARDEŞLERİME BAŞARILAR

LGS GİRECEK ÖĞRENCİ KARDEŞLERİME  BAŞARILAR
19/06/2020 Cuma

Evlatlarımızın emek vererek hazırlandıkları bu sınavı da başarıyla geçeceklerine inanıyorum. Büyük bir azim ve gayretle hazırlandıkları LGS sınavını kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştıklarını biliyorum. Şimdi ise gençlerimizin kendine güvenme zamanıdır.

Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı kişiler olmanızdır.

Hepinize başta zihin açıklığı diliyor, sizler, aileleriniz ve memleketimiz için sınavın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Yavrularımızın daha güvenli ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için okullarımıza dezenfeksiyon işlemlerimizi yaptık. Ailelerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gönlü rahat olsun. Gençlerimizi huzurlu bir şekilde sınava gönderebilirsiniz. Sizler de maske, mesafe ve temizlik kurallarına lütfen dikkat ediniz!

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin yetişmesinde emek veren değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, LGS sınavına girecek tüm öğrencilerimize tekrar başarılar diliyorum.

Sınavda görev yapacak tüm yönetici, öğretmen ve görevlilere de kolaylıklar diliyorum.

Abdullah Emre DEMİRHAN
Yunak Belediye Başkanı