BAŞKAN ALİ KONAK’DAN RAMAZAN MESAJI

12/04/2021 Pazartesi

Belediye Başkanı Ali Konak Ramazan ayı başlangıcı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerife bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her ne kadar korona virüs salgını devam etmesi dolayısıyla bu yılki Ramazan ayını buruk karşıla sakta evlerimizde yapacağımız ibadetlerle, ailelerimizle geçireceğimiz güzel vakitlerle bunu telafi edeceğimize inanıyorum” dedi.

Ramazan ayının önemine dikkat çeken Başkan Konak, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olduğuna inandığımız Ramazan-ı Şerifin ülkemize, bölgemize, ilimize, milletimize hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını diliyorum. Bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Âleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hâkim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını dilerim. Ülke olarak mücadelesini verdiğimiz korona virüs salgının bir an önce sona ermesini diler, Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemine ve hemşerilerime hayır, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yunak Belediyesi Başkanlığına
Fikirlerinizi Bizimle Paylaşın