BAŞKAN DEMİRHANIN YENİ YIL MESAJI

31/12/2020 Perşembe

Başkan Demirhan'ın Yeni Yıl Mesajı

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiden dolayı zorlu geçen 2020 yılını geride bırakırken, güzel dünyamızın tekrar sağlıklı, mutlu ve huzurlu olabileceği ümidi ve düşüncesi ile 2021 yılına giriyoruz.
2020 yılında tüm dünya ve ülkemiz pandemiden dolayı gerçekten zorlu bir süreç yaşadı. Çin’de ortaya çıkan Korona virüs hastalığı kısa bir süreç içerisinde tüm dünyaya yayılarak diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstererek birçok can kaybına yol açtı. Devlet yöneticilerimizin, sağlık çalışanlarımızın ve ilgili tüm kurumların ortak çalışmaları ile bu pandeminin ülkemizdeki zararlarını asgari düzeyde tutabilmek için çalışmalar yaptık ve hala da yapmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki yapılan bu çalışmalar ve bulunan aşılar sayesinde bu hastalığın yayılımı kısa sürede bitecek, sağlıklı ve huzurla yaşayabileceğimiz güzel günlere yeniden kavuşacağız.
2020 yılında da her şeyin en iyisine ve güzeline layık olan Yunaklı değerli hemşehrilerimiz için projeler üretmeye, güzel hizmetler vermeye gayret ettik. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturu ile 2021 yılında da daha güzel ve daha yaşanılabilir Yunak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmek, en büyük hedefimizdir.
Büyük umutlar ve yeni beklentilerle dolu, yeni bir yıla girmenin sevincini yaşarken; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla, geleceğin büyük Türkiye’sine, Konya’sına ve Yunaga doğru emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceğiz.

2021 yılının; şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için en başta sağlık olmak üzere barışın ve hoşgörünün, milli birlik ve beraberliğin yaşandığı, huzurun, adaletin ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyor, bu yeni yılda tüm değerli hemşehrilerime ve Aziz Milletimize sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlarla dolu günler temenni ediyorum.
Abdullah Emre DEMİRHAN
Yunak Belediye Başkanı