YUNAK MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINDAN BAŞKAN KONAK’A ZİYARET

27/01/2023 Cuma

Yunak İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yanar ile MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil , Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’ı makamında ziyaret etti.Yunak Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Yunak Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yanar , Başkan Konak’a çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Yanar , “Bölgemize değer katan tüm yatırımlarımızda olduğu gibi kardeşlik ve dayanışma ruhumuza güç katacak tüm hizmetlerde de birlikte yol yürümekteyiz. Bununla birlikte ilçemiz için yapılması planlanan çalışmalar için, karşılıklı fikirlerimizi paylaştık. Başkanımız bugüne kadar hizmetlerinde ayrım gözetmeden, Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkanımızın gençliğe ne kadar önem verdiğini de yakından biliyoruz.Yunak gençliğine verdiğiniz destek ve ilgi içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum. Her birimizin görevi neslimize sahip çıkmaktır.İlçemizi imar ederken, neslimizi de asla ihmal etmiyoruz.Bu bağlamda Belediye Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ve gençlerimiz adına çalışmalarınız ve bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Hemşehrilerine en güzel hizmetleri vermek için ayrım gözetmeksizin çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ali Konak , “İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna erişme adına var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizi daha fazla geliştirmek ve kalkındırmak içinde Cumhur ittifakı ve ekibimizle birlikte sürekli sahadayız ve vatandaşlarımızla iç içeyiz. Fiziksel yatırımlardan sonra, sosyal ve kültürel etkinliklere, sportif faaliyetlere gençlerimiz için yatırımlarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Ülkemiz, teknolojide ve bilimde büyük aşamalar kat etmiştir. Bu varlığını da her alanda göstermektedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenekleriyle birlikte ilgilerini doğru alana yönlendirmek için de adım atmaktan geri durmuyoruz.Tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerimizle gönüllere dokunmaya, yüreklerde yer edinmeye devam edeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden, herkesle el ele gönül gönüle çalışarak sürekli yenilik anlayışıyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ülke ve millet olarak bizim en büyük güçlerimizden bir tanesi elbette gençliğimizdir. Bu nedenle gençliğimizi doğru bir şekilde yetiştirmemiz gerekmektedir. Bu alanda sorumluluk almaktan asla geri durmuyoruz.
Ben Yunak Ülkü Ocakları Başkanımıza ve yönetimine şahsıma göstermiş oldukları ilgi alaka, nezaket ve çalışmalarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman kapımız kendilerine sonuna kadar açıktır” diye konuştu.

YUNAK MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINDAN BAŞKAN KONAK’A ZİYARET