YUNAK’TA DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

04/01/2023 Çarşamba

Yunak'ta gıdaya zabıta denetimi.

Yunak Belediyesi Zabıta Ekipleri ile Yunak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler market , lokanta , fıran ve pastanelerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fiyat, gramaj ve hijyen kurallarını denetledi.Ekipler ilçedeki lokanta, fırın, şarküteri, market, ve kasaplar gibi iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.Yunak halkının daha hijyenik koşullarda hizmet alması için denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren lokanta, fırın, şarküteri, market ve kasaplardan oluşan işletmelerin işyeri açma çalışma ruhsatı, hijyen kuralları, genel temizlik kurallarını ve fiyat tarifelerini denetledi.Marketlerde raflardan toplanan ürünlerin etiketleri ile kasa fiyatları karşılaştırılarak incelendi. Ekipler aynı zamanda stok denetimi de gerçekleştirdi.Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı öğrenildi.