YUNAK DEĞERLİ BİR BÜYÜGÜNÜ KAYBETTİ

14/05/2021 Cuma

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkan yardımcılığı görevini yürüten ve daha öncede Kalkınma Bakanlığı Müsteşar yardımcılığı ve vekilliği Görevlerinde bulunan Sayın Yılmaz Tuna’nın 12 Mayıs 2021 tarihinde hayatını kaybetmesi nedeniyle Yunak Fatih Mahallesinde ikamet eden ağabeyi İsmail Tuna’nın evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.
Yunak’taki ağabeyi İsmail Tuna’nın evinde gerçekleştirilen ziyarette,  Başkan Ali Konak ve Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu, Tuna ailesine baş sağlığı dileyerek taziyede bulundu.  İsmail Tuna ise Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu’nun taziye ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Başkan Ali Konak , ‘’Saygıdeğer büyüğümüz Sayın Yılmaz Tuna Bey’in, ülkemiz, Konya’mız ve ilçemiz için iyi, güzel, faydalı olan ne varsa altında emeği ve imzası vardı. Değerli büyüğümüzden şefkat, sevgi, azim, başarı ve ülke için fedakârlıkta bulunmayı gördük ve öğrendik Rabbim Mekânını Cennet Eylesin’’ şeklinde konuştu.